RO
 
EN
 
 

 

 

 

ES-Transportor elicoidal pentru ciment (Cement Screw Feeder)
Diametre Ø 114-139-168-193-219-273-323 mm, inclinatie 0-45 grade, cu capacitate de pana la 110 t/h, din experienta a 25 de ani si  peste 200.000 de unitati produse este recomandat si apreciat de catre cei mai mari producatori de statii betoane si asfalt din Italia, Germania, Spania etc.Firma WAM ai carei dealeri suntem, este recunoscuta ca leader mondial in producerea snecurilor pentru ciment.

TU/TC/TS-Transportor elicoidal universal (Tubular Screw Conveyor)

Folosit in majoritatea aplicatiilor pentru manipularea materialelor granulare si pulverulente (filler, nisip, ciment, flying ash, carbonat de calciu, dioxid de titan etc).In functie de scopul sau poate fi alimentator (feeder), transportor (conveyor) si in cazul materialelor extrem de abrazive in varianta fara suport intermediar.Gura universala de admisie si evacuare permit la montaj ajustarea inclinatiei snecului cu pana la 10 grade.

CA-Transportor elicoidal jgeab (Trough Screw Conveyor)

In form de U sau V folosit in diferite aplicatii: premixate (adezivi, mortar, chit), industria animaliera, procesarea detergentilor, industria lemnului, transport ciment-var-gips, praf de sub con de filtru-ciclon etc.

VE-AT Transportor orizontal-vertical (Vertical Screw Conveyor)

Ansamblu de transportoare elicoidale format dintr-un feeder orizontal si un conveyor vertical, poate urca materialul pana la o inaltime de max. 20 ml avand capacitate intre 3 si  95 m3/h.

TX-Transportor elicoidal din inox (Stainless Steel Tubular Screw Conveyor)

Cu aplicatie preponderent in industria alimentara , chimica, farmaceutica poate fi certificat ATEX, zona 22.

SU-Transportor elicoidal morarit (Single Shaft Screw Feeder for Flour Mills)

Folosit in manipularea cerealelor fainei etc. putand avea cuva in U sau V.Optional poate fi cerificat ATEX, zona 22.

SSC-Transportor elicoidal cu spira (fara arbore) (Shaftless Spiral Conveyor)

Folosit pentru reziduuri municipale, procesarea carnii-fructelor-legumelor-pestelui, abatoare etc.

VFS/VFF/VL –Valve (Valves)

 Valve fluture (clapete), valve ghilotina (sibare) cu 3 tipuri de actionari: manuale, pneumatice, electrice si diametre  de 100-150-200-250-300-350-400mm existand si varinta din inox.

EC/EF/EI –Elevatoarele cu cupe (Bucket Elevator)

Sunt destinate transportarii agregatelor fine precum carbonatii, varul, nisipul si altor materiale uscate si granulare, cu capacitate de la 13 la 600 m3/h, la o inaltime de descarcare de pana la 44 ml in functie de aplicatie.

SILOTOP-Filtru siloz ciment (Cement Dust Collector)

Filtru siloz ciment, carcasa inox, Ø800mm, suprafata filtranta 24,5 mp, curatare prin purjare cu jet aer este comercializat mondial in peste 30.000 de unitati avand beneficii precum eficienta in filtrare, mentenanta usoara, 1100mm, robustete si fiabilitate, certificare BIA internationala pentru elementele filtrante si este folosit cu success in desprafuirea silozurilor de stocare a cimentului.

DUSTSHAKE-Filtru poligonal (Polygonal Dust Collector with Shaker Cleaning)

Filtru poligonal ciment inox, suprafata filtranta 17 mp, curatare prin vibrare, acolo unde nu exista sursa de aer.

VCP-Valva de siguranta eliberare presiune (Spring-Loaded Pressure Relief Valves)

Alaturi de filtrul de siloz asigura normele de securitate si mediu la incarcarea pneumatica a silozurilor.Rolul ei este de regularizare atat pentru suprapresiune cat si pentru presiune negativa (vacuum) creata in momentul golirii silozului.

CONSEP ZSB-Separator lichid-solid (Concrete Reclaimer)

Folosit in cadrul statiilor de reciclare beton.Cu capacitatea de 15m3/h beton diluat poate fi comercializat atat separat cat si integrat intr-o statie de reciclare completa care sa vina in intampinarea celor mai exigente probleme de mediu.

RV/RVC/RVS-Valve rotative (Rotary Valves)

Cunoscute pentru polivalenta in diferite aplicatii.Cu debite de la 2 la 20 l/ revolutie, cu 10-20-30 rpm si diferite accesorii (lamele vulkolan, Teflon coated etc.) se pot comercializa si in varianta INOX, respectiv certificata ATEX.
Tipul RVS este folosit in cadrul transportului pneumatic.

WBH-Mixer industrial (Batch-Type Single Shaft Mixer)

Care datorita formei, modului de asezare a plugurilor si a choppere-lor creaza o miscare vortex care permite o omogenizare/mixare  perfecta a materialelor cu diferite granulatii intr-un timp optim.Folosit pentru malaxarea materialelor  uscate precum pudre, granule, fibre sau pentru umectare, cu capacitate de la 75 la 15000 litri, WBH este solutia aleasa de mari producatori in industria premixatelor (adezivi, chituri, mortare), alimentara (disponibil varinata INOX), sau cea energetica (umectarea cenusei zburatoare).

U025/VBN –Fuidificatoare (Flow Aids)

Cu un consum redus de aer comprimat impiedica depunerea materialelor pe conul silozurilor.U025 permite montarea extrem de usoara din exterior, astfel nu necesita intrarea operatorului in siloz.

MVE- Vibrator electric extern (External Electric Vibrators)

Conceput de specialisti cu peste 40 de ani de experienta in tehnologia vibrarii si avand componente de cea mai inalta calitate (rulmenti SKF) este folosit in diverse aplicatii: fluidizare, sortare, cernere, mese vibrante, transport, curatare si compactare.Gama de produse variata 750-1000-1500-3000 rpm, putere intre 20-10000 W
face ca producatorul OLI pe care il reprezentam sa fie leader mondial in acest domeniu.

ILT-Indicatoare de nivel (Level Indicators)

Mminim si maxim cu paleta rotativa.Poate fi utilizat si ca indicator de supraplin folosindu-se un prelungitor de 500-1000mm la montajul de pe capacul buncarului.Disponibil si in varianta ATEX.

   
 

 

 

 

Pompe betoane
Silozuri